Nationale meubelagenten
hebben het voor u via de handel
Ga naar de inhoud

Beste interieurliefhebber,

Zoek en vind je meubelwinkel! Verrast om deze aanspreektitel terug te vinden op de nieuwe site van de Nationale Meubel Vertegenwoordigers van België? Wel, daar hebben wij een heel goeie reden voor. Het volledige aanbod interieurzaken, het knapste meubel vind je gegarandeerd via dit netwerk.
Namev wil naast het samenbrengen van alle vertegenwoordigers uit de meubelsector ook de particuliere Belgische interieurliefhebber de kans bieden om kennis te maken met het grootse interieur-winkelaanbod in ons land. Heel wat landgenoten verlangen nog steeds naar een persoonlijke inrichting van hun woning en dat wenst Namev terecht te stimuleren door zo snel en zo vlot mogelijk de meubelwinkel in je buurt terug te vinden. Kennis maken met de vele merken en het meubelaanbod op jouw maat ervaren is pure fun.

Alle leden en het bestuur zijn enthousiast om op deze nieuwe site een functionele online zoekfunctie te kunnen aanbieden naar alle interieur- en meubelzaken en tegelijk nieuwe collega’s een kans te bieden zich aan te sluiten. Daarom graag, met een jong en fris gemoed, een ‘digitale welkom’!

Veel plezier met onze nieuwe NAMEV-website

 

Meubelwinkels